Sjuksköterskestudent

- vägen till sjuksyrra och allt som hör till

Det finns föreläsare, och så finns det föreläsare

Publicerad 2010-11-30 11:18:07 i Plugg,

Igår hade vi föreläsning 1 av 2 i statistik. Då statistik-ämnet har rykte om sig att vara bland de tråkigaste på hela utbildningen, var mina förväntningar körda i botten. Enda hoppet i dessa situationer står till föreläsaren, som ibland lyckas göra det hela liiiite mer intressant.
Igår var ett av dessa lyckokast. Föreläsaren är en äldre herre med glasögon, kavaj och går lite framåtlutad (typisk professor-style) som gravallvarligt men med glimten i ögat berättade att han är den bästa mejl-svararen i hela Europa, och som från djupet av sina njurar (han är skolans njurexpert) råder oss att redan nu kolla på litteraturlistan inför vårens första kurs. Sådana typer av kommentarer, blandat med snabba repliker samtidigt som han kliver fram och ser rakt in i ögonen när man undrar över någonting, genomsyrade större delen av föreläsningen. Sträng militär á la engagerad teddybjörn. Det här blir kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Syrrastudenten

Hej! Är sjuksköterskestudent någonstans i Sverige. Här på bloggen kommer du att få följa mig på min väg mot sjuksköterskeyrket, och en del annat som hör till här i livet. För att värna om patientsäkerheten och sekretess, kommer en del inlägg att vara mer fiction än andra. Skriv gärna en kommentar om du känner för det. Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela