Sjuksköterskestudent

- vägen till sjuksyrra och allt som hör till

20 juli

Publicerad 2011-07-20 20:22:45 i Allmänt,

Idag har jag jobbat. Städat (tycker jag om, för det mesta. Kul att se hur rent det blir :) ), gjort frukostar, luncher, gett mediciner ur dosett, duschat, bäddat... Igår hjälpte jag mina föräldrar att rensa vinden från gamla saker som ska slängas/sorteras. Hittade massa lådor med yttepyttesmå bebiskläder. Världens minsta strumpor, Reebok Hi-Top i storlek 19, volangklänningar, sparkdräkter, brorsans lilla morgonrock... Blev minst sagt bebis-sugen.

Helgen är tom, är ledig! Ska spöa brorsan i badminton och leta fram & läsa en bok vi ska jobba med i skolan i augusti/september, "Ro utan åror" av Ulla-Carin Lindquist.
Nu: sängläge med benen upp på megakuddar. Trött i ryggen!

Tick tack

Publicerad 2011-07-09 13:01:16 i Allmänt,

Hej i värmen. Det är varmt! Håller mig i skuggan och svalkar mig med kalla drinkblandningar. En månad har redan gått sedan det blev lov, är väl inte den första att konstatera att tiden går för fort... De senaste tre veckorna har jag jobbat ganska mycket. Omväxlande luckor med ingenting att göra och ärenden som avlöser varandra utan tid för paus. Denna helg är jag ledig, ska hitta en läsvärd bok (läste nyss ut Paganinikontraktet av Lars Kepler -> LÄS!) och ta ett och annat dopp.

Har helt glömt bort att jag har en uppgift kvar från vårterminen som ska in i augusti/september (ingen restuppgift utan kursen fortsätter i höst). Vi är inte tvugna att skriva den under lovet, men det vore ju en fördel om den är klar när vi bombarderas med annat.

Om

Min profilbild

Syrrastudenten

Hej! Är sjuksköterskestudent någonstans i Sverige. Här på bloggen kommer du att få följa mig på min väg mot sjuksköterskeyrket, och en del annat som hör till här i livet. För att värna om patientsäkerheten och sekretess, kommer en del inlägg att vara mer fiction än andra. Skriv gärna en kommentar om du känner för det. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela