Sjuksköterskestudent

- vägen till sjuksyrra och allt som hör till

28 poäng

Publicerad 2011-06-21 11:15:56 i Allmänt,

Helt otroligt vad stolt jag är, klämde till med VG på psykiatritentan. Sisådär 4-5 poäng från max :D Nu känner jag att jag till fullo kan njuta av sommaren, utan att behöva tänka på eventuell omtenta i augusti. Och för bröllopet i helgen, finns det bara ett uttryck som kan beskriva: wow. Allt var fixat till tipp-topp med små söta detaljer som gjorde helhetsupplevelsen fantastisk.

Framöver ska jag läsa (har börjat på Mari Ljungstedts "Den dubbla tystnaden", älskar hennes böcker!), jobba och masa mig iväg till gymmet (1 månad senast jag var där...) som kompensation för alla glassar som på något konstigt sätt kommer i min väg ;)   

Halvvägs!

Publicerad 2011-06-11 10:20:14 i Tankar & känslor,

Dåså, då var termin 3 ÄNTLIGEN avklarad. Har på något sätt svårt att slappna av till fullo, förväntar mig att jag snart ska börja bläddra i böckerna igen... En riktigt intensiv vår har det varit med en tuff twist på slutet, men också otroligt spännande och utvecklande. Känns ganska absurt att jag om ett år får börja jobba som sjuksköterska. Längtar! Nu ska jag försöka njuta av sommaren så mycket jag kan. Ska käka massa glass, sola, bada, fixa i uterummet och på torsdag drar jag iväg som tärna på tre-dagars-bröllop! Woop Woop!

Vill inte!

Publicerad 2011-06-04 19:33:24 i Tankar & känslor,

Så har syrrastudenten åter hamnat i vad som brukar kallas för "tentaångest", "skoltrött" och allt vad det heter. Sol och bad ter sig helt enkelt mycket mer intressant är psykoser och affektiva tillstånd.

3 juni

Publicerad 2011-06-03 17:32:16 i Allmänt,

Nej, det blev inga poänghöjningar. För att de överhuvudtaget ska kika på tentan krävs att man vid tentautlämning tar en kopia (som lämnas i examinators fack) och lämnar orginalet kvar hos tentautdelaren. Jag förstår nu i efterhand att det är rimligt att en kopia ska tas i samband med utlämning så att fusk förhindras, kruxet är 1) kön är alltid sprängfylld vid varje utdelningstillfälle 2) utdelningstiderna är få och krockar ofta med föreläsningar. Således no way att jag hinner göra något mer än att hämta tentan och pila tillbaka till föreläsningen.
Nu, med tre schemalagda skoldagar kvar önskar jag mig bara två saker:
- Det härliga sommarvädret är kvar när jag får lov om exakt en vecka
- Psykiatritentan går som smort

Det ska väl gå vägen, eller hur?

Om

Min profilbild

Syrrastudenten

Hej! Är sjuksköterskestudent någonstans i Sverige. Här på bloggen kommer du att få följa mig på min väg mot sjuksköterskeyrket, och en del annat som hör till här i livet. För att värna om patientsäkerheten och sekretess, kommer en del inlägg att vara mer fiction än andra. Skriv gärna en kommentar om du känner för det. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela