Sjuksköterskestudent

- vägen till sjuksyrra och allt som hör till

Sista terminen - T6!

Publicerad 2012-08-22 18:07:28 i Allmänt,

Sommaren är kort!
 
Så fick jag det sagt. Precis som alla andra år har jag även 2012 konstaterat faktum. Summan av kardemumman har jag lärt mig väldigt mycket på jobbet på förlossningen, trist bara att vädret var så illa.
 
T6 drog igång i måndags, dags för c-uppsats! Eller närmare bestämt kandidatexamen i omvårdnadsvetenskap (passar på att skryta lite). Efter dividerande fram och tillbaka, upp och ner, hit och dit, kors och tvärs var det plötsligt så självklart vad vi ska skriva om. Blir nästan lite chockad av mig själv att jag inte insåg det tidigare.
Innan vi börjar på riktigt har vi en föreberedande uppgift där 5 artiklar ska analyseras samt ett seminarium om detta.
 
I övrigt har jag drabbats av tandköttsinflammation r/t visdomstand, med gap/tugg-svårigheter samt palpöm käke och hals. Varför har dem fått ett sådant inbjudande namn när de bara bjuder på djävulsk smärta? Herr Kåvepenin blir min bästis i 10 dagar framöver.

Om

Min profilbild

Syrrastudenten

Hej! Är sjuksköterskestudent någonstans i Sverige. Här på bloggen kommer du att få följa mig på min väg mot sjuksköterskeyrket, och en del annat som hör till här i livet. För att värna om patientsäkerheten och sekretess, kommer en del inlägg att vara mer fiction än andra. Skriv gärna en kommentar om du känner för det. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela