Sjuksköterskestudent

- vägen till sjuksyrra och allt som hör till

Ibland måste man gå den hårda vägen för att nå sitt mål

Publicerad 2012-12-21 20:19:00 i Allmänt,

Senaste månaden har inte varit den mest lustfyllda sedan jag för snart tre år sedan började plugget igen. Att skriva kandidatuppsats kan ske smidigt och smärtfritt, eller dess motsats. För oss gick det 1) fint som smör, följt av 2) dra-mig-baklänges-mardrömmen-besannad-bedömning, följt av 3) nej vi tar tillbaka det sista. 35 sidor hackades och strimlades i småbitar för att sedan kastas in i elden. Plötsligt löste det sig och likt två centrifugerade ekorrar pustade vi ut. 

De sista veckorna innan examen känns helt okey. En uppsats om 1500 ord istället för 10 000 var ganska överkomligt. Kännde mig bara något dränerad på mitt ordförråd, som att det försvann någonstans på vägen mot de där 10 000. Därutöver har vi en hemtenta som skrivits i grupp, och ett par seminarier efter nyår. Sen: adjö!
 
Jullovet har dragit igång, det sista jullovet på mycket länge. Jag kommer jobba lite då och då, men ska passa på och vila upp mig lite också. I februari börjar jag på en ny arbetsplats :)

Om

Min profilbild

Syrrastudenten

Hej! Är sjuksköterskestudent någonstans i Sverige. Här på bloggen kommer du att få följa mig på min väg mot sjuksköterskeyrket, och en del annat som hör till här i livet. För att värna om patientsäkerheten och sekretess, kommer en del inlägg att vara mer fiction än andra. Skriv gärna en kommentar om du känner för det. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela