Sjuksköterskestudent

- vägen till sjuksyrra och allt som hör till

Idag har jag tittat på sprängda ballonger

Publicerad 2011-10-18 21:42:39 i Plugg,

Åh, vad trött jag är just nu. Måndagen var ett kvällspass, sen upp tidigt idag för ett dagpass. Varför gäller inte ob-tillägget för tidiga mornar?

Bestämde mig imorse för att springa ner till angio och kika på några ballongsprängningar, mycket spännande (nej, ingen har fyllt år och vi roar oss inte med att ha sönder födelsedagsballonger. Se här istället). Om jag tröttnar på akuten kan kardiologen mycket väl visa sig vara ett hett alternativ.
Imorgon då? Mittbedömning. Känns något märkligt att halva vfu-tiden är avklarad, men ser fram emot resten av tiden. Har sneglat på min inlärningsplan och tycker jag hänger med, det ska nog gå bra det här :)

Dagens sysslor

Publicerad 2011-10-10 18:16:55 i Sjuksköterska,

Idag har jag:
- Tagit venprov
- Satt pvk
- Kopplat dropp
- Blandat penicillin som jag gav intravenöst
- Gett "mina" patienter sina mediciner
- Dokumenterat
- Rondat
- Lagt om fotsår
- Kontrollerat blodsocker

Medicin

Publicerad 2011-10-04 16:31:26 i Allmänt,

Intro på vfu:n idag. Kommande fem veckor kommer spenderas på medicinavdelning, pirrigt! Ser ut som att det blir många pvk:er och blodprov, vampyren i mig jublar hehe. Imorgon blir det kvällspass, bye bye darlings!

Om

Min profilbild

Syrrastudenten

Hej! Är sjuksköterskestudent någonstans i Sverige. Här på bloggen kommer du att få följa mig på min väg mot sjuksköterskeyrket, och en del annat som hör till här i livet. För att värna om patientsäkerheten och sekretess, kommer en del inlägg att vara mer fiction än andra. Skriv gärna en kommentar om du känner för det. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela