Sjuksköterskestudent

- vägen till sjuksyrra och allt som hör till

Dag 4

Publicerad 2010-06-14 14:35:16 i Allmänt,

Sovit till typ halv 11 idag. Ingen större förändring sedan tidigare, förutom en temp på 38 som inte ska lägga sig där 3 dagar efter op. Fy fy! Så det blev en tur till hals-doktorn som skrev ut antibiotika som ska tas imorgon om febern inte har gått ner tills dess. Annars svullen, halvjobbigt att prata och en gråvit beläggning på sårytorna som snart ramlar av.
Lunchen idag bestod av potatis och fisk som blivit mosad och utblandad med sås. Suck, börjar bli trött på det här nu. Vill kunna sova normalt, utan att behöva palla upp huvudändan med kuddar, slippa ta stolpiller och framförallt; kunna äta riktig mat. ÅÅh, köttbullar med brunsås, potatis och lingonsylt, va gott det skulle vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Syrrastudenten

Hej! Är sjuksköterskestudent någonstans i Sverige. Här på bloggen kommer du att få följa mig på min väg mot sjuksköterskeyrket, och en del annat som hör till här i livet. För att värna om patientsäkerheten och sekretess, kommer en del inlägg att vara mer fiction än andra. Skriv gärna en kommentar om du känner för det. Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela