Sjuksköterskestudent

- vägen till sjuksyrra och allt som hör till

VFU-nytt

Publicerad 2011-03-29 11:39:07 i Sjuksköterska,

Var precis inne på skolans internnät och såg lite uppdateringar kring VFU:n. Så här stod det bland annat:
"Måste komma i tid för rapport kl 7 och ge rapport på kvällen. Student har ett eget ansvar för patienten/patienterna." Svälj. Börjar bli lite smått nervös över att vi nu måste vara ganska så självständiga. Eget ansvar för patienterna. Jo, men det kommer bli extremt lärorikt och utvecklande. Det är ju det här jag har längtat efter! Dessutom kommer vi (tyvärr...) inte få ha en hel avdelning för oss själva ;) Nej, 4 patienter/student (som dessutom delas mellan två studenter). Det betyder att vi kan snacka med varandra och få den andres perspektiv. Det här blir superbra!

Ingen som har någon idé om vad Ralf kan lida av? Kan tyvärr inte ge något senaste nytt utan det blir svar direkt. Men inte riktigt än. Kom igen, funderingar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Syrrastudenten

Hej! Är sjuksköterskestudent någonstans i Sverige. Här på bloggen kommer du att få följa mig på min väg mot sjuksköterskeyrket, och en del annat som hör till här i livet. För att värna om patientsäkerheten och sekretess, kommer en del inlägg att vara mer fiction än andra. Skriv gärna en kommentar om du känner för det. Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela