Sjuksköterskestudent

- vägen till sjuksyrra och allt som hör till

Huvudet ner och fötterna upp

Publicerad 2012-02-23 18:31:29 i Plugg,

Senaste veckan har känts ungefär så. Smack! Förkyld. Så in i baljan. MEN så börjar även den virusinfektionen klinga av. Smock! Vaknar nollnollfyrtiofem natten till måndag med frossa och märklig känsla i magen, också kallat illamående. En minut senare har huvudet dykt ner i toaletten. Magvirus: check (är ju för tusan aldrig, aldrig magsjuk!?)

Har nu åter kommit på banan, och betar av Mastodont-hemtentan i palliativ omvårdnad. I korthet (om det nu går att förminska den så) går den ut på att: beskriva palliativ vårdfilosofi inklusive de 6 s:en, göra upp hela 5 (FEM) omvårdnadsplaner där 3 fysiska och 2 psykiska/sociala problem återges (med diagnos, bedömning, mål och åtgärd) och där det framgår och motiveras hur de kan hanteras med konkreta åtgärder.

Vi ses på andra sidan om cirkus en vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Syrrastudenten

Hej! Är sjuksköterskestudent någonstans i Sverige. Här på bloggen kommer du att få följa mig på min väg mot sjuksköterskeyrket, och en del annat som hör till här i livet. För att värna om patientsäkerheten och sekretess, kommer en del inlägg att vara mer fiction än andra. Skriv gärna en kommentar om du känner för det. Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela